Hirdetés

szortelenites.lap.hu / Otthoni szőrtelenítési eszközök

Otthoni szőrtelenítési eszközök

ardes kisgépek webáruháza

IPL gépek forgalmazása és bérbeadása

Kozmetikai cikkek, műköröm alapanyagok webáruháza

Kókusz gyantaAzulénes gyanta, Epres gyanta, Chlorophiles gyanta,Classic gyanta, zöldalmás gyanta, citromos gyanta, gyanta gyöngyök, Gyanta lemosó olajok, Gyantázás utáni balzsamGyantázás utáni balzsamHatékonyan csökkenti a gyantázás utáni bőrpírt. Érzékeny területek kezelésére is ajánlott, illóolajokkal dúsított, bőrápoló, hámosító, regeneráló és hűsítő hatású krém. Kókusz-, és kukoricacsíra

Kalo végleges szőrtelenítő

Kalo végleges szőrtelenítő spray

epilátorok, borotvák, arcepilátor

100% bio szőrtelenítés otthon, cukorral

Ha elged van már a borotvából! Ha estleg nincs időd felkeresni a kozmetikusod! Próbáld ki az X-Epil cég otthoni gyantázószettjeit! Legyen akár szó az X-Epil Happy Roll vagy az X-Epil Evolution gyantázószettről bármelyik termék minősége kielégíti az otthoni szörtelenítés fogalmát. Az X-epil gyantázó szettek komplett megoldások az otthoni szőrtelenítésre!

Webáruházunkban lézeres és IPL szőrtelenítő gépek széles palettája vár Önre, melyek az Ön otthonába is becsempészik a legmodernebb technológiát, hogy többé ne jelentsen problémát a szőrtelenítés. Látogasson el budapesti bemutatótermünkbe, a Tűzoltó utca 72. szám alatt, és válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő készüléket!

A Remington hivatalos internetes áruháza

Rosenwasser gyantázócsík

Szépségápolás felsőfokon

Milyen szőrtelenítési módokat ismerünk, melyek az előnyeik, és hátrányaik. Melyek a legtartósabbak, melyek a legolcsóbbak és a legnépszerűbbek. Melyiknek milyen időigényük van, melyik a legfájdalmasabb és hogy függ össze a fájdalmasságuk az árukkal, a ráj

Szőrtelenítés otthon Rio Beauty termékek segítségével. A Rio rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb márkává vált termékeivel melyek szalon kezeléseket, technológiát és technikákat kínál bárki számára otthoni használatra. Az idő és pénz megtakarítása minden esetben hasznos, talán egyaránt fontos az is, hogy megválaszthassa mikor a legalkalmasabb Önnek. Válasszon szőrtelenítő termékeink közül!

A legjobb dolog az UHA-ban, hogy csakis a kiválasztott testfelületen hat. Legyen szó akár erős, akár gyenge szőrzetről, férfiról vagy nőről, az UHA egyformán hatékony, és még az érzékeny bőrűek is használhatják.

egoldást találsz , amivel otthon, gyantázás nélkül, véglegesen megszabadulhatsz a szőrszálaktól!

A Maxepil krém szinte azonnal megszünteti a gyantázás/epilálás utáni bőrirritációt és gátolja a szőrtüszők működését. Előírás szerinti használatával a szőrtüszők funkciója teljesen leállítható, a hatása véglegessé válhat. Használata ajánlott a lézeres vagy IPL kezelés mellett is, a biztos hatás elérése érdekében, valamint az esetlegesen fellépő mellékhatások (pl. bőrpír9 megszüntetésére.

A Silk'n IPL villanófényes szőrtelenítő készülékeivel otthon végezheti el a szőrtelenítő kezeléseket. Az IPL kezelés biztonságos, a készülékek védelemmel vannak ellátva, így csak akkor villannak, amikor a szőrtelenítő világítóablaka tökéletesen illeszkedik a bőrfelületre. Az IPL gépek különböző villanásszámmal, illetve cserélhető fejjel kaphatók.

Hirdetéslogó tervezés
Meghatározás:

A szőrtelenítés különböző megoldásain és eszközein kívül, az oldal szőrtelenítést végző szalonokat is bemutat. Amennyiben felkeltette érdeklődését az oldal tartalma, böngésszen kedvére a linkek között!

A szőrtelenítés különböző megoldásain és eszközein kívül, az oldal szőrtelenítést végző szalonokat is bemutat. Amennyiben felkeltette érdeklődését az oldal tartalma, böngésszen kedvére a linkek között!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Otthoni szőrtelenítési eszközök
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés